View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 09 feb 2010, 14:35:58
ianna's Avatar
ianna ianna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 iun 2009
Locaţie: IL, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 42
Dieta: sanatoasa verde si cu gratare
Date: 170cm, 64kg
Mesaje: 4.305
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Alaptez si vreau sa slabesc

Lavinutate iau de urechi!


Alinusha te rog frumos sa te mobilizezi ! Esti mamica si alaptezi - felicitari ! si multi pupici la ingerasinteleg ca e al doilea bebe, nu?

Am sa ma repet si am sa-ti zic si ce i-am zis lavinutei...care vad ca nu a inteles!!!!

Ce este prioritar pentru tine: kilogramele tale sau copilul? In functie de mamica la mamica, cand alaptezi trebuie sa papi cu 300-500 kcal/zi mai mult decat in mod normal...dar asta nu inseamna 1300 sau 1500 ! sub nici o forma! Asta este aportul caloric ptr slabire si nu ptr alimentatie sanatoasa a unei mame care alapteaza. Trebuie sa papi in jur de 1800-2200kcal/zi...sub acest prag iti pui laptele in pericol si prin urmare alimentatia copilului ! Pentru ca ...cum probabil stii ... tu daca papi 1300 kcal/zi ...prima reactie a organismului este sa se hraneasca pe sine ..si apoi daca mai ramane ceva va pune si in lapte.....si te asigur eu ca nu mai ramane

Deci ne-am inteles ...sper! asupra aportului caloric...fara sa pui in pericol copilasul (avand in vedere ca el cu laptele tau se hraneste),da?

Bun...

Acum cand tu alaptezi poti arde intre 300 pana la 800 kcal/zi - in functie de cat "produci" si de cate ori alaptezi. Ceea ce e super nu? Adica daca ai papa 1800 -300 = 1500kcal/zi - deja esti ca la dieta..sunt fete pe forum care papa caloriile astea si slabesc !

Acum ca sa te asiguri ca dai copilului tot ce trebuie in lapte si slabesti in ac timp...trebuie sa te asiguri ca in aceste 1800-2200kcal/zi este numai mancarica sanatoasa ! Grasimi mai putine, prajeli mai deloc, sucuri deloc, dulciuri cat mai putine!

Sport nu te-as sfatui sa faci inca! Faci destul sport cu 2 ingerasiSportul arde mult prea multe kcal/zi si risti iar sa subnutresti copilul.... Faci destula miscare numai ridicand copilul in brate si leganandu-l ...

Poti hrani pielea cat mai bine cu creme, daca doresti,...ca sa o pregatesti ptr pierderea kilogramelorpentru ca vei pierde kilograme! alaptand!

Cand termini cu alaptatul... sunt aici si eu si alte mamici care iti vom sari in ajutor cu sfaturi de dieta...uite eu am slabit DUPA alaptat peste 27 de kilograme cu dieta si sport...intr-adevar intr-un an ..DAR se poate! nu dispera! ai sa dai jos kilogramele in plus daca vrei si am hranit copilul bine cat am avut voie sa-i dau lapte si dorm linistita din pct asta de vedere...te-as sfatui sa adopti aceeasi atitudine. Intai bebe si apoi tu...ca sincer...vei avea destul timp , dupa ce termini cu alaptatul, ca sa dai kilogramele jos
__________________
rog in profil sa mentionati dieta pe care o tineti -Succes si la un cantar cat mai zgarcit
jurnal Dupa fapta si rasplata
Alimentatia cu prea putine calorii - Slabute.ro
Sfaturi, de prin forum, adunate
Dieta si alaptarea
ianna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]