View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 09 feb 2010, 23:56:56
DrIulia2010's Avatar
DrIulia2010 DrIulia2010 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 feb 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 173cm, 55kg
Mesaje: 2.451
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 17 ori in 13 mesaje
Implicit Re: Putin ajutor cu un regim, please?

Citat:
Anterior postat de gunther Vezi mesajul
wow, ce promptitudine...super!
In primul rand vreau sa multumesc pt urarile de bun venit.

Ce mananc?...aproape orice, in special carne. Sincer, jur ca am incercat sa mananc mai multe legume, dar pe bune cum D-zeu sa le prepari sa le poti si baga in gura?...Am incercat regimul unui prieten care pot spune ca m-a socat, a slabit aproape 20 kg in 2 luni mancand pe saturate NUMAI CARNE!; fantastic....insa, dupa 8 zile am crezut ca lesin, o prietena asistenta mi-a spus ca am glicemia f jos si ca de aceea aveam acea stare de ameteala, si oricum parca nu mai vroiam sa vad carnea inaintea okilor, as fi mancat si iarba doar sa numai vad carne!
Anyway, ce mi-as dorii eu f mult, ar fi ceva in genul dietelor voastre, pe zile/ore/intervale/etc. Si inca un aspect, cred ca este important sa gasesc o dieta care sa fie mai mult un stil de alimentatie general...pt ca, nu as vrea la un mom. dat sa reneunt si tot ce am "pierdut" sa se reintoarca dublu.

Pai,ideea asta sa ai alimentatie sanatoasa in functie de necesarul caloric si de activitatea ta.
Te-am intrebat ce mananci intr-o zi...daca poti detalia pe mese,de cate ori pe saptamana mergi la sala?Nu e simplu de dat exemplu o dieta,fiecare organism reactioneaza diferit.
DrIulia2010, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2188 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1671 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat