Subiect: Vointa
View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 03 nov 2011, 14:57:36
zorzonica's Avatar
zorzonica zorzonica este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 06 iun 2011
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Montignac
Date: 165cm, 60kg
Mesaje: 21
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Vointa

Citat:
Anterior postat de basalic gina Vezi mesajul
multumesc din suflet iness deja am 4 zile de cand am redus calorille sper sa reusesc si de aceasta data... problema e ca acum numai fac sport numai merg la sala sunt in italia si este putin mai dificil plus ca treb sa gatesc si al meu iubit mananca ff mult dulciuri( dar de fiecare data cand pot ies la plimbare cu bicicleta sper sa ma ajute.Problema mea sunt dulciurile si mancarurile gen fast food imi plac la nebunie... iar eu nu sunt genul care mananca o bucatica si gata eu sunt genul ori mananc ori numai mananc.... si recunosc cateodata mananc de parca as muri maine cred ca intelegi ce vreau sa spun(( mai ceva ca o purcicaimi cer scuze pt limbaj .apropo am incarcat poze in album imi cer scuze pentru claritatea lor.
pupicei si o zi frumoasa
spor la cat mai putine kg:*
Esti de nerecunoscut aproape in poze! In ceea ce priveste mancatul, te inteleg si stiu despre ce vorbesti! Si eu procedez la fel. Si acum ma straduiesc sa slabesc! Si sper sa reusesc si o sa reusesc pentru ca asa nu se mai poate! Trebuie sa incerci sa indepartezi din jurul tau orice tentatie, sa il faci si pe prietenul tau sa manance sanatos pentru ca e foarte greu intradevar sa gatesti pentru el si tu sa te abtii, mai ales daca spui ca iti place atat de mult sa mananci. Eu am noroc ca sotul meu mananca absolut orice pregatesc eu, indiferent daca este dietetic sau nu! Eliminand tentatiile va fi mai usor sa controlezi poftele!
zorzonica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1534 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1017 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat