View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 16 nov 2011, 22:52:56
Iria's Avatar
Iria Iria este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 19 oct 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Dukan
Date: 177cm, 83kg
Mesaje: 11
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal Iria - De astazi pot!

Ufff.. e greu intr-adevar the93sunny. Dar cred ca mai greu este sa nu iti mai placa de tine, sa te simti frustrata de fiecare data cand mergi la cumparaturi si cand te gandesti ca toate hainele sunt pentru slabute pentru ca pe tine nu te incap sau nu iti stau bine; totul este mai greu decat schimbarea stilului de viata, atat fizic, cat si alimentar. Trebuie sa poti, ne-a dat Dumnezeu vointa si ambitie, dar mai depinde si de noi.. cum o aplicam.
Si eu acum ma simt epuizata... am fost si in seara asta la aerobic.. simteam cum imi ard muschii abdomenului, picioarele imi tremurau.. mi-e rusine de mine ca m-am oprit de multe ori, eram cat pe ce sa renunt si sa ma duc mai repede la sauna... pentru ca era mult prea dureros. Sper sa fie asa doar la inceput, sper sa scap de febra musculara, sper sa nu mai pun maioneza in salata.. uff.. sper ca tot efortul sa dea rezultate.
Astept ziua de maine dimineata sa ma cantaresc, sa vad pana la urma cate kilograme am. Si astept ziua de maine pentru a vedea daca am scapat de durerea de muschi.. pana si muschii din spatele urechii ma dor, nu inteleg de ce!
Insa, cred ca pana la urma, totul va merita. Voi fi o slabuta!
Iria, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.