View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 19 dec 2011, 18:47:20
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Unde veti petrece Craciunul?

Buna,Slabuta!
Eu o sa petrec Craciunul, ziua, acasa cu sora mea. Doar noi doua, parintii nostrii fiind plecati in strainatate. Probabil sa vina si prietenii nostri sa luam pranzul impreuna. Seara de Craciun o sa o petrec la serviciu, din pacate...La ceva special ma gandisem, dar cand am aflat ca lucrez in seara asta speciala...am renuntat la idee.

Planurile mele pentru 2012?Hmm...in primul rand as vrea sa ma disciplinez ceva mai mult in ceea ce priveste dieta, sa aplic reguli pe care le aplicam si la care am renuntat din cauza programului haotic capatat si sa reusesc sa ma pastrez slabuta(pentru ca sigur voi ajunge acolo) pentru ca sub nicio forma nu mai vreau sa ating pragul disperarii cu peste 80 de kg!
Apoi, vreau sa fac scoala de soferi, poate ne ajuta Dumnezeu(pe mine si iubi) sa ne mutam impreuna in sfarsit!
Mi-ar placea ca in 2012 sa fiu mai buna, cu toata lumea si cu mine, sa imi vizitez bunicii mai des pentru ca sunt batrani si....nu se stie niciodata...
Mai pe scurt, in 2012 vreau sa pun in practica toate planurile care in 2011 s-au dus pe apa sambetei, vreau sa ma si distrez si sa simt ca sunt tanara, pentru ca in 2011 m-am cam limitat..am cam uitat ce e distractia, din pacate....am atatea si atatea in cap, atatea planuri incat nu mi-ar ajunge o zi sa le pot spune...Urma alege, cu Dumnezeu alaturi, o sa reusesc!

Si inca ceva, o dorinta mare pentru 2012 as avea, dar din pacate nu se poate indeplini curand: sa vina parintii acasa, sa fim mereu cu ei, sa nu mai fie nevoiti sa plece

Tu, Slabuta?Ce planuri ai?
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat