View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 04 ian 2012, 20:03:40
bugsy's Avatar
bugsy bugsy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 05 dec 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 44
Date: 165cm, 85.8kg
Mesaje: 27
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal bugsy ... de maine ma apuc!

Citat:
Anterior postat de brainiac Vezi mesajul
Buna si bine ai venit printre noi! nu mai fi suparata pe tine, nu iti face niciun bine! iarta-te si incearca sa mergi mai departe! propune-ti obiective mici pt inceput, de ex 10 min de sport, sa elimini incet din alimentele care nu-ti fac bine si tot asa... nu te gandi sa tii o dieta neaparat. incearca sa mananci sanatos si sa faci putina miscare si vei obtine si rezultate. iar apoi dupa ce te mai informezi poti alege si o dieta. ia-o usor si va fi bine! si vei gasi aici toata sustinerea si toate sfaturile de care ai nevoie! curaj si multa perseverenta!
Multam de incurajari! Acum na, am o dispozitie cam proasta; posibil ca toate sa fi trecut prin asa ceva la un moment dat si sa fii simtit cum e sa te scufunzi.

Asa cum ma sfatuiesti, cam asa as vrea sa procedez, sa o iau cu incetul de data asta; pentru ca nu m-am ajutat cu nimic avantul cu care am inceput de atatea ori si cu care nu am ajuns din pacate, la final. O sa incerc progresiv, dar sigur

Maine, la prima ora ma cantaresc si o sa va trec meniul aici, sa vedem cum ma descurc
bugsy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2342 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1825 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1051 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]