View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 16 feb 2010, 19:12:32
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Ce este cu mine??

Citat:
Anterior postat de Liviutzza Vezi mesajul
Sa stii ca si eu sunt sensibilaDar reusesc sa ma stapanescInsa eu nu plang daca tipa cineva la mineci ma enervezNu cred ca asta este o problema atat de grava!Esti mai emotiva din fire...esti omce vrei sa faci?
Si pe mine ma enervez daca tipa cineva la mine.. Dar cand nu pot sa-i intorc vorba inapoi ,si ma desconsider,si imi vine sa plang...

O data buna,i-a spus matusei mele ca eu am ajutat-o mult cand a fost bolnava ,ca ea nu putea sa manance (are nevragi de trigemeni sau cea o genul se numeste boala) si a durut-o rau gura,la maxilar si mi-a fost mila si i-am spus ca nu m-ai mananc nici eu ,nu pot sa o vad ca ea nu poate sa manance si eu sa mananc fara ea.Imi era mila,si am inceput sa plang. Nu m-am putut stapani. Si am plecat repede la baie,ca sa nu ma vada.
Si cand i-a povestit matusi mele, imi venea sa plang,eram emotionata cumva,dar nu stiu de ce..

Sau mama soacra mi-a povestit ceva din copilatia ei,si parca incepea sa planga si eu cand am vazut mi-au dat si mie lacrimile..

Greu pot sa ma stapanesc la multe situati.. off
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat