View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 12 ian 2012, 15:55:33
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Cresc in greutate de la mult sport?

Citat:
Anterior postat de Noemi J Vezi mesajul
Buna ziua, am 1.75 si 59 kg.Acum aproximativ 3 ani m-am reapucat de aerobic si fitness si am practicat zilnic 1h sport.La inceput nu am sesizat un castig in greutate, dar acum mi-am dar seama ca la inceput aveam 55 kg iar acum am ajuns la 59.Oglinda zice de bine in schimb kg.sunt mai multe.Intrebarea este cum as putea sa practic in continuare aerobicul dar sa ajung din nou la 55 kg ? Este posibil sa scad in greutate daca practic aerobic de mai putine ori pe saptamana adica de 3 ori?
Buna! Aerobicul nu te ingrasa sub nici o forma. Cauzele pot fi altele. De exemplu alimentatia.. poate mananci mai sarat, mai multe dulciuri. Sau poate faci exercitii cu greutati si atunci ti s`a marit masa musculara. De ce vrei neaparat sa ajungi la 55 de kg daca iti place ceea ce vezi in oglinda? Nu kg conteaza, ci cum arati tu ca omul nu stie cate kg ai tu cand te vede pe strada, in schimb fizicul ti`l poate admira. Vrei sa devii o scandura? Eu zic sa te multumesti cu ceea ce ai si sa nu mai te necajesti pt ce iti arata cantarul!
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat