Subiect: Jurnal Gabitza84
View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 22 ian 2012, 22:05:21
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal Gabitza84

Citat:
Anterior postat de Gabitza84 Vezi mesajul
Ms pentru sustinere, ai dreptate in ceea ce mi spui, dar...trebuie mai intai sa lucrez la psihic, toate pleaca de acolo, nici nu stiu daca vreodata as putea sa mananc 3 mese si 2 gustari, stiu ca asa ar fi normal, dar mi e teama sa nu ma ingras, de 2 saptamani mananc cam cum am zis mai sus, insa mancam si mai prost de atat, culmea e ca acum un an jumate pana sa stagnez manacam cat de cat normal, de cand ma prostesc cu alimentatia, nici ca am mai slabit, de f.mult timp nici carne numai simt nevoia sa mananc, fortat uneori mai gust, doar atat.
Nu se poate sa nu poti, nu vrei tu. Te asigur ca nu te ingrasi daca maresti nr caloriilor treptat. Din contra, daca respecti numarul de mese indicat vei slabi mai usor. Carnea e foarte importanta in dieta, mai ales ca din proteinele bune organismul isi extrage ce are nevoie si restul este eliminat, deci nici nu te ingrasa.
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]