View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 19 feb 2010, 16:39:41
Gea's Avatar
Gea Gea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 17 feb 2010
Locaţie: Oradea, Romania
Vârsta: 40
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 170cm, 68.5kg
Mesaje: 2.168
Aprecieri acordate: 1.045
Am fost apreciat(a) de 1.229 ori in 521 mesaje
Implicit re: Gea-Cura de slabire cu probleme de sanatate

Citat:
Anterior postat de ras_cristalin Vezi mesajul


Felicitari in primul rand pentru ca faci sport, ai ales foarte bine tipurile de sport. Ma intreb oare n-ar fi mai ieftin si mai sanatos sa iti pregatesti mancarea pentru la munca din seara precedenta? Iti iei pachetel si esti cu constiinta impacata ca mananci ce vrei tu si nu ce primesti.
Cate calorii mananci zilnic? Sper ca peste 1000, altfel o sa sarim toate slabutele aici si o sa te gadilam pana o sa promiti ca nu mai faci.
Mersi mult de sustinere

O tin peste 1000 calorii pe zi, asta e sigur. Problema este ca m-am apucat de regim in mijlocul saptamanii, cu planificarile din ea gata facute si nu prea am mai lasat loc la gagtit sear...
Dar de duminica voi incepe sa gatesc acasa pentru a doua zi. In plus, am un week-end la dispozitie pentru teste si experimente

Sa vedem ce o sa iasa! Hihi
Gea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2364 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1847 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1331 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]