View Single Post
  #71 (permalink)  
Vechi 28 feb 2019, 07:07:03
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Cu ambitie si perseverenta, inainte!

Buna dimineata! Stiu ca aveti dreptate, fetelor si va multumesc pentru incurajari, dar uneori psihicul nu poate fi pacalit. Asa cum spuneti voi imi spun si eu, dar mintea lucreaza.
Ieri am facut un atac de panica, lipotimie, ce o fi fost. Am.mers sa iau marfa si abia am revenit la punctul meu de lucru. Am inceput sa vad punctulete albe, calcam in strachini, respiratie accelerata, amorteala pe scalp si gura. A trebuit sa intru intr-un magazin sa stau putin sa imi revin dar si cand am plecat mai departe, de-abia am reusit sa merg. A venit sotul si mi-a adus niste magneziu si ceva pt dureri de cap ca mi se declansase si o migrena. M-am pus pe piicoare intr-un final, dar sunt totusi alta, nu-s 100% bine.
Ce sa zic.. alimentatia e ok. Desi am avut zilele astea proaste fara activitate aici, am fost ok pe partea asta. In schimb nu m-am putit mobiliza pentru sport. Nici timp, nici dispozitie, am si niste probleme cu cel mic la gradinita, probleme care ma supara si ma streseaza maxim.
Sper la zile mai bune. Azi incerc sa reiau sportul. Ii simt lipsa, incep sa ma simt iar greoaie, dupa o saptamana de absenta.
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui happygirldiana:
adinico (28 feb 2019), lidiuta (28 feb 2019)