Subiect: - 26 de kg
View Single Post
  #78 (permalink)  
Vechi 24 feb 2011, 14:21:42
danapop's Avatar
danapop danapop este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 10 feb 2011
Locaţie: tg mures, Romania
Vârsta: 47
Dieta: Dieta personalizata dupa principii Monti
Date: 165cm, 79kg
Mesaje: 98
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal cris1978 - inceputul e mai greu

Citat:
Anterior postat de cris1978 Vezi mesajul
Buna Dana, ma bucur ca vrei sa vorbim.In ultimele 3 saptamanii am stagnat la 81 kg cu tot regimul si sala. Luni pe 28 ma duc la nutritionist si de data asta ma duc cu analizele facute. sper sa-mi schimbe regimul pentru ca nu mai pot sa mananc peste. Sper sa-mi revin si sa incep din nou sa slabesc. Abia astept sa vina mai cald afara ca sa pot iesi cu baietelul la plimbare.. si poate asa o sa dau mai repede jos kg.
Tu de cand ai inceput regimul? cum iti merge?
Astept raspuns cand ai timp. Spor la slabit
Eu am inceput pe 10 februarie si am dat jos cam 2.5 kg pana acum. La inceput a fost mai bine pentru ca am facut si sport si s-a vazut si la cantar dar si starea mea fizica a fost alta. Din pacate, de cateva zile stau pe tusa, ca sa zic asa, din cauza unui genunchi a carui durere nu vrea sa mai treaca. Sper insa sa ma reapuc curand de aerobic si sa ma reintorc la programul pe care mi l-am propus. Multa bafta si tie!
danapop, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 923 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]