View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 25 apr 2012, 11:03:21
Oana's Avatar
Oana Oana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 09 iun 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Foamea
Date: 165cm, 126kg
Mesaje: 122
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 5 mesaje
Implicit Re: Jurnal Oana, viitoare slabuta...

Buna si va multumesc pentru raspunsuri. O sa incerc sa mananc mai sanatos si o sa vedem ce iese. Din pacate de fiecare data cand imi pun ceva in minte esuez, parca atunci mi-e cel mai foame si am cele mai multe pofte si nu ma pot controla. O sa incerc sa mananc mai multe salate dar din pacate eiu nu pot renunta la paine, ea este cel mai mare dusman al meu. Am renuntat la cola de peste 2 saptamani, acum beau doar granini natural ( stiu ca nici asta nu este bun dar imi mai potolesc pofta de suc ).

Nu stiu cum fac eu ca de fiecare data cand ma apuc sa slabesc ajung pe la 92 - 95 kg si apoi renunt la dieta si o iau din nou in sus. De data asta am sarit calul si m-am ingrasat enorm. weekendul asta ma duc la piscina, nici nu vreau sa imi imaginez cat de prost o sa ma simt acolo printre fetele alea slabe . in iunie si iulie o sa mergem la mare cate o saptamana, cand ma uit la mine parca imi vine sa anulez rezervarile (((((.
Oana, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Oana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2331 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1814 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]