View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 15 mai 2012, 16:54:58
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal ana maria gindila

Citat:
Anterior postat de ana maria gindila Vezi mesajul
multumesc nikole 89 ,apropo daca poti sa ma ajuti cu un sfat la care eu sunt tare incapatanata de obicei nu mananc deloc paine de nici un fel ,iar acum vreau sa o reintroduc treptat in alimentatie o feliuta doua dimineata ,dar problema e ca eu am o fixatie si anume ca ingrasa painea dar o felie zilnic nu cred dar ce sa fac cu constiinta care ma dispera?
Atata timp cat este paine integrala si ai grija cu ce o combini nu e nici o problema. Vad ca mananci cam dezordonat... In loc de MD ai luat o gustare(ca merele alea aia sunt, gustare, nu mancare), in loc de gustare ai mancat mancare si tot asa. Incearca sa iti ordonezi mesele principalele si gustarile asa cum trebuie si nu mai oscila caloriile. La fel si cu sportul.. incearca sa`l faci constant, de vreo 3-4 ori pe saptamana sa zicem.
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]