Ok fetelor, mi-ati luat-o inainte
Tocmai veneam sa va rog, sa imi traduceti reteta , ca am facut azi mozzarella, dar nu mi-a iesit cum ma asteptam
Am tot cautat pe google reteta dar nu am gasit, si am luat de pe youtube, dar nu inteleg engleza 100%, si cred ca ceva nu fac bine
Deci eu am facut asa:
-am pus 2 litri de lapte proaspat de vaca(grasimea 3.5-4) pe foc pana a ajuns la 40 de grade
- am pus cheag, si l-am lasat la temperatura camerei 1-2 ore
- dupa ce e prins, se taie cu cutitul dea lungul cratitei, apoi invers, formand niste patratele, apoi se amesteca si se mai lasa sa stea cam 1 ora
-se scurge de zer bine
-se pune intr-o cratita si se pune peste apa fierbinte sarata si se framanta
Trebuia sa iasa moale si sa se intinda, dar la mine a iesit tare, se rupe, nicidecum se intinde....la gust e buna, dar suna
....parca rod morcovi
.......e tare.........
Va pun clipul de pe youtube sa vedeti voi care stiti engleza mai bine ce am gresit????