22 iun 2012, 20:26:18
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
Merite:
|
Data înregistrării: 05 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 53
Dieta: Monti personalizat
Date: 167cm, 70.4kg
Mesaje: 1.423
Aprecieri acordate: 916
Am fost apreciat(a) de 752 ori in 421 mesaje
|
|
Re: Alimente naturale - de unde le procuram?
Eu cumpar carnea de porc de la Profi, mi se pare ca nu e umpluta cu apa (ati vazut cred la TV cum se injecteaza carnea cu apa si diferite substante) - cat despre cat e de bine crescut porcul, nu am control asupra hranei animalului niciodata... doar daca l-as hrani personal as sti, dar nu am unde sa cresc un porc
Carnea de pasare mi se pare impanata cu grasime, mai ales puiul. In ultima vreme am evitat-o. Pestele de orice fel mi se pare cel mai ok, doar sa nu fie congelat cum e de ex. pangasius.
Mezeluri nu mananc aproape deloc - cele de Sibiu, sau din magazinele pe care scrie produse de Sibiu mi se par in proportie de 80% ok, mai neinjectate, dar nu le cumpar pentru ca sunt scumpe. La cate magazine de Sibiu am vazut deschise, ma intreb cum de s-au mutat sibienii in Bucuresti si de unde atata marfa de Sibiu?
Legume si fructe iau in plin sezon din piata Obor, unde ma uit sa nu fie mari si la fel pe majoritatea tarabelor - m-am prins ca marfa care arata la fel la mai multe tarabe este luata din en-gros cu siguranta. Asa ca atunci cand am vazut capsuni cu pamant pe ele de la ploile care au fost asa de abundente de curand le-am cumparat chiar daca au fost greu de spalat. Acum caisele pe care scrie caise romanesti sunt grecesti - uitati-va pe langa taraba in ce fel de ladite sunt fructele. Poate intr-un loc erau romanesti - mai altfel, mai patate, mai cu gust.
Painea o fac in casa uneori, si cand nu iau fibropan de titan sau integrala din faina 7 spice Vel Pitar
|