Subiect: Squishy's Diary
View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 26 iul 2012, 18:32:07
Squishy's Avatar
Squishy Squishy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 13 iun 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Dukan
Date: 165cm, 74kg
Mesaje: 30
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Squishy's Diary

Citat:
Anterior postat de coco23 Vezi mesajul
Buna, imi pare bine sa te vad pe aici din nou. Regret pierderea suferita si vreau doar sa te indemn sa ai curaj pt o noua viata.

Esti inaltuta si asta te poate ajuta Eu ti-as propune 5 mese pe zi, curate, fara grasimi in exces, carbo gen paine , paste, dulciuri, toate cu limita; papa neprocesat.

Multe legume, fructe, carne de piept/pulpe/peste slab, sote-uri, mancarica de legume, lactate pana in 3% oua, cereale integrale, fulgi de ovaz, nu din aia cu zahar.

Recomand 1300-1500 pe zi, ca sa poti scadea dupa
De 3 ori pe sapt, cate o ora de aerobic plus muuuulte plimbari

Bafta
`

multumesc pt sfaturi si incurajari! ultimele zile am tinut-o mai mult pe salate, avem la o cantina de langa lucru un salad bar, ne putem face cum vrem noi salata si avem si reducere oferita de firma, dar din cate am citit cred ca ar tb sa consum si ceva proteine oricum la mine problema cea mai mare e lipsa miscarii, acolo chiar o sa am nevoie de motivatie serioasa multumesc mult pt sfaturi
Squishy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2236 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1719 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1203 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]