View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 12 sep 2012, 21:58:44
dana2504's Avatar
dana2504 dana2504 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 21 aug 2012
Locaţie: timisoara, Romania
Vârsta: 32
Date: 160cm, 69kg
Mesaje: 13
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit re: Lipsa poftei de mancare

@ strawberry, hai ca m-ai dat pe spate. Cum adica nu imi dau eu seama singura daca sunt sau nu in depresie? atata timp cat am pofta de viata, dormi bine, ma simt bine si nu am stari ciudate, nu am ganduri aiurea sau mai stiu eu ce, nu cred ca sunt depresiva . Oricum eu mereu am fost pe principiul ca daca nu imi spune un medic ca sunt bolnava, atunci sunt sanatoasa. Ar fi si ciudat sa merg la un psihiatru sa ii spun ca poate sunt depresiva, sa ma consulte el sau ceva. Cred ca problemele astea de ordin emotional cel mai bine ti le cunosti singur, pentru ca niciun alt om nu poate sti exact ce e in interiorul tau. Dar indeajuns cu asta.

Ma bucur sa vad ca mai sunt si alte fete ca si mine. Adica fetelor, nu ma bucur de problema voastra, ci de faptul ca nu sunt singura.
Astazi am reusit sa iau micul dejun (iaurt cu cereale) 3 gustari cu fructe (mar-struguri-piersici) si un pranz/cina (supa+pastrav la gratar). nu am calculat exact insa se pare ca mi-am luat caloriile necesare, sper sa reusesc asta si in zilele urmatoare.

Da, si eu sunt un om care mananca ca sa traiasca si nu invers. Cat despre pofte, ma lovesc foarte rar poftele dar si cand ma lovesc trebuie neaparat sa mi le satisfac. De obicei am pofta de Pringles; asta cam odata la 3-4 luni. Nu cred ca-i atat de grav.

O seara minunata sa aveti si inca astept sugestii si sfaturi din partea voastra.
dana2504, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2125 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1608 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1092 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat