View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 13 sep 2012, 15:20:05
Madylyn's Avatar
Madylyn Madylyn este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 27 mar 2011
Locaţie: iasi, Romania
Vârsta: 34
Date: 162cm, 61.8kg
Mesaje: 9
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Madylyn - din nou la slabit...

Citat:
Anterior postat de strawberry Vezi mesajul
hehe, ai implinit anul asta 23 de ani? suntem de aceeasi varsta aproape, cu cateva luni in minus. ce dragut <3
ti-a spus ginecologul asta? de ce? nu ti-a dat un motiv plauzibil? e ciudat sa aud din partea unui ginecolog. de obicei, medicul de familie sau cel nutritionist iti recomanda ce sa faci sau incotro sa o iei. dar bine, mie mi-a spus-o un endocrinolog, desi mai mult m-a speriat si imi sugera ca sunt pe moarte in loc sa-mi rezolve adevarata problema
oh, studenta la farmacie, ce dragut mult succes cu facultate si, bineinteles, cu dieta! Normoponderol la ce te ajuta, mai exact? poti sa-mi spui si mie exact regimul pt detoxifiere? sa-l am si eu pt data viitoare, daca se poate.
imi place ca esti optimista, ceea ce e foarte bine felicitari pt kg scazute!
Buna am implinit 23 pe 6 septembrie . Cica datorita obezitatii pot aparea probleme legate de fertilitate ,plus risc de cancer ovarian , si alte minuni ... si e mai bine sa prevenim decat sa incepem sa ne chinuim.
Uite ca regim consum foarte multe lichide si ceaiuri neindulcite ( afine il prefer eu si cel de soc) , adunate aproximatix 2-3 L pe zi ( MI S-A ACRIIIIIT recunosc ) , dimineata un iaurt simplu ( nu degresat , am incetat sa mai consum iaurt degresat de cand am aflat cum se fabrica , si ca e total nesanatos) si cereale integrale pe care le las la inmuiat in iaur 5 minute, si e chiar bun ( la inceput credeam ca are gust de carton ) , sau mica salata si un ou fiert, la pranz o salata si o bucatica de carne degresata ( piept de pui la gratar , sau peste la gratar ) , iar seara dar o salata cu zeama de lamaie, ca gustari , morcoooovi , feliute de ardei crud , sau gogosar crud , depinde ( in general alimente cu calorii negative) .am renuntat la prajeli si DULCIUUUURI (asta e crima pentru mine).
pentru detoxifiere , Seara timp de 14 zile luam cate 4 pastilute de Normoponderol ( detest mirosul lor , nu mai zic de gust) , pastilutele de Normoponderol se recomanda de obicei in obezitate sau constipatie cronica , dar sunt bune pentru detoxifiere, nu neaparat pentru slabit , lichide consumam aproximativ 4 L pe zi si regimul de mai sus.
Cat de curand vreau sa testez niste pastilute SLIMFOR (sa vad ce efecte au).
Madylyn, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2246 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1729 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]