View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 02 oct 2012, 13:08:29
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Jurnal de "Buna dimineata!". Istoria nu se va mai repeta.

Citat:
Anterior postat de shka Vezi mesajul
E greu intr-adevar sa vezi ca tu faci atatea eforturi si ele nu doar ca nu le fac, dar nici nu se pun nici o clipa in situatia ta sa inteleaga ca de fapt esti o persoana ce trebuie admirata pt ca vrei sa faci ceva pentru sanatatea ta. Si eu am stat in camin din anul 1 pana in anul 4 cu multe colege, fel de fel si unele intelegeau, unele judecau, unele intrebau si de ce tin post si tot felul de probleme... acum cand citesc randurile de la tine nu pot decat sa-mi aduc aminte cu drag de acea perioada. Imi aduc aminte si cum am iesit la alergat si m-au fugarit o haita de caini maidanezi si i-am improscat cu speri paralizant In fine, multe faze amuzante, insa tb sa faci totul cu placere si sa gaseti frumusetea in tot ceea ce faci. Pana la urma lupta cu acele kg o poti duce toata viata, dar nu tb sa fie un calvar si o perioada de restrictie, ci tb sa o privesti ca pe un mod de viata sanatos pe care ar trebui sa il avem toti, indiferent ca suntem slabi sau nu... lipsa de educatie in acest sens poate duce la comentarii, insa nu te lasa, formeaza-ti argumentele tale si vei vedea ca pana la urma le vei castiga admiratia.

Un an nou universitar plin de reusite!
Subscriu!
Pana acum ceva timp faceam sport doar pt ca "trebuie neaparat sa slabesc, sa slabesc frumos" dar am ajuns sa fac sport de placere de cand am descoperit 30 days shredE placutSi recomand, nu e zdruncinat, nu o sa deranjezi vecinii, e simplut dar solicitant in acelasi timp
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]