View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 03 nov 2012, 13:03:13
CrisetenO's Avatar
CrisetenO CrisetenO este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 16 sep 2010
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 38
Date: 161.5cm, 54.0kg
Mesaje: 876
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 45 ori in 26 mesaje
Implicit Re: Jurnal de ingrasare MARGHIOALA

Marghioala draga,

Ceea ce descrii tu: lipsa de pofta de mancare chiar mult timp dupa m. dejun. neobisnuinta de a manca, starea ta de spirit, toate sunt consistente cu dezobisnuinta de a manca. Organismul tau s-a obisnuit sa nu manance: de obicei o consecinta a anorexiei -- desi poate la tine problema a fost cu examenele. Trebuie sa incerci sa revii la o dieta normala. Ceea ce mananci tu nu e chiar "normal". De exemplu, in primul tau mesaj ai scris ca ai mancat 1 kg struguri la cina. Asta nu e normal, si nici sanatos.

Alunele sunt sanatoase, dar de obicei sunt o gustare, nu un mic dejun. La micul dejun e important sa-ti incarci bateriile cu niste proteine. Nu iti mai cantari gramele de cereale -- nu esti la dieta! Mananca un castron mare cu lapte si cu cereale (cereale integrale fara zahar, bineinteles). Sau iaurt cu cereale.

La pranz: nu salata. Aceea te umfla si iti face digestia inceata. E perfecta pentru slabit, nu pentru ingrasat. Mananca in schimb niste piept de pui la teflon cu putin orez integral si legume la cuptor. Intre mese, un mar. Seara incearca sa mananci ceva mai usor: acolo poti sa pui nitica salata cu peste si seminte de pin, sau putina telemea cu rosii.

Ca sa te mentii peste linia de plutire fa si activitate fizica, mai ales de lunga durata: mers pe jos, jogging, putina gimnastica, tae bo.

Sa ne spui cum iti mai merge. Te pup dulce,

Cristina
__________________
Reteta mea preferata din post: http://concurs.slabute.ro/reteta-pre...CrisetenO.html

Jurnalul meu: E greu sa te opresti din slabit... http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...teno-6331.html
CrisetenO, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1862 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1345 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat