Subiect: BB Creams
View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 10 nov 2012, 08:42:28
incognito's Avatar
incognito incognito este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 13 mar 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 44
Date: 168cm, 61.5kg
Mesaje: 3.426
Aprecieri acordate: 2.110
Am fost apreciat(a) de 692 ori in 236 mesaje
Implicit Re: BB Creams

Citat:
Anterior postat de angela av Vezi mesajul
Roxy ,fata cea mare are acnee,oare e indicat?sti ceva?...eu nu folosesc nici un fond de ten (fac alergie,si am incercat mai de la multe firme)...am o baza de machiaj de la Avon care imi prieste,e foarte usoara...
Draga Angi, eu inca nu am incercat nici un BB cream, asa ca nu pot spune cu siguranta cat de bune sunt.
Dar pentru ca intentionez sa-mi iau una, am tot citit pe net despre ele, de la diverse pareri despre produse (atat pe bloguri, reviewuri de specialitate , pana la ingredientele folosite si cat de bune sunt) si tot nu m-am lamurit . De asta am deschis topicul asta. M-am gandit ca la cate fete sunt pe slabute , imposibil sa nu fie cateva care sa fi folosit.
Parerile sunt impartite , dar se pare ca cele coreene originale sunt mai bune decat cele europene/din America. Oricum , cele acesibile ca pret , banuiesc ca nu au si functia de vindecare a acneei sau de functie ant-rid ,asa cum pretind mai toate . Si acoperirea difera de la un produs la altul. La fel si protectia UV difera de la 25-50 dupa cum am vazut.
Pe mine ma incanta ideea de a folosi o crema + BBcream , in loc de crema, anticearcan, fond de ten, pudra , blush etc. Acum depinde fiecare ce asteptari are de la ea. Foarte multi spun ca nu este altceva decat o crema colorata(teinted cream), dar nebunia din Korea , pare sa spuna altceva.Inca mai astept pareri,Pup.
Citat:
Anterior postat de roxif Vezi mesajul
Eu una am incercat mai demult BB Cream de la Garnier pentru ca am citit multe chestii bune despre ea...si m-am umplut de cosuri deci eu una nu o recomand....am auzit ca cele de la Skin79 sunt bune, dar eu nu le-am incercat inca
Servus Roxana. Din cate am citit, BB de la Garnier apare in mai multe nuante , spre deosebire de cele coreene , care au o sigura nuanta care pretinde ca oxideaza si se potriveste fiecarei nuante de ten. Totusi , sunt pareri care spun ca BB cream sunt potrivite pentru cele cu ten frumos fara probleme.
Cat despre Garnier BB Cream, parerile sunt impartite , am citit mai multe pareri negative decat pozitive. Dar gama de produse BB cream este atat de larga, incat numai incercand o putem gasi pe cea potrivita. Multumesc pentru parere. Daca incerci cumva Skin79, te rog sa postezi parerea ta aici. Weekend frumos.
incognito, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1995 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1478 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1479 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat