View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 20 mar 2013, 15:39:10
Dona Clara's Avatar
Dona Clara Dona Clara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 09 mar 2013
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Hipocalorica
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 892
Aprecieri acordate: 41
Am fost apreciat(a) de 195 ori in 180 mesaje
Implicit Re: Jurnal de calatorie DC

Inca doua vorbe aici, se vede ca ma cam plictisesc si ca izolarea nu-mi prieste..

In week end am fost plecata la o tura pe munte, cu un traseu relativ solicitant, zapada de cativa metrii, poteca nem.. O tura de aprozimativ 3 ore de urcat pieptis, doi pasi si se afunda piciorul pana in coapsa sau la genunchi in cel mai fericit caz.

Prima ora de mers in felul asta ne-a distrat maxim, urmatoarele 2 au fost al naibii de frustrante. Dar de, imi place muntele, peisajul care bucura ochiul, sa fac poze ca, chinezu' asa ca mare chin nu mi s-a parut si nu a fost o tura mai chinuitoare decat altele.

Coborarea a fost si ea o epopee. Cam aceeasi poveste ca si la urcare numai ca de data asta la vale. Prin padure. Aproape 2 ceasuri de mers greoi, de portiuni bine inghetate in care nu reuseam sa ne proptim bocancul.

Intr-un final parca se intrevede valea.. Mult asteptata vale! Hai inca 20 de minute si suntem la rau, de acolo inca pe atat si suntem ajunsi la cabana.

Insa bine-cunoscuta expresia "se ineaca ca tiganul la mal" mi-a venit manusa. Am aluecat si am aterizat prost. Am reusit sa ajung la cabana dar a 2-a zi am coborat pana la masina cu cei de la Salvamont.

Genunchiul meu era cat un pepene galben si bineinteles, mobilitate 0.

Dupa punctia de luni parca e ceva mai apropiat de marimea normala. Acum stau ca leguma pe canapea cu piciorul in sus pe perne cu o orteza fixa si o pereche minuata de carje alaturi.

Maine dimineata am programare la RMN si in functie de rezultat stabilim ce se opereaza, meniscul, ligamentele incrucisate sau ambele.

Pana atunci sed cu picioarele in sus, ca na, sunt la dieta si daca ard o calorie ii foc!
Dona Clara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2246 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1729 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1988 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]