View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 10 apr 2013, 11:55:21
Lauragirl's Avatar
Lauragirl Lauragirl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 15 sep 2011
Locaţie: buzau, Romania
Dieta: Vegetariana, uneori vegana
Date: 180cm, 65kg
Mesaje: 263
Aprecieri acordate: 72
Am fost apreciat(a) de 89 ori in 75 mesaje
Implicit Re: Jurnal de mentinere-Lauragirl

Citat:
Anterior postat de Adina14 Vezi mesajul

La cele ingerate Acum tot 1500 mananci?
Da, e bine sa variezi cat mai multe mancarurile si ca sa te mentii motivata sa mananci sanatos. Asa, cand incerci ceva nou esti nerabdatoare sa vezi cum va iesi. Poti sa gasesti muulte retete pe site Retete dietetice
De obicei fac sport seara, de pe la 6...E mai bine sa faci dimineata, dar cum eu am mai mare randament seara, prefer sa.l fac atunci.
Totusi, cand merg la sala ma duc in timpul zilei. Iar cand nu, fac acasa diverse programe...Insanity, Hip Hop Abs, Les Mills, POP Pilates ...Le alternez pe cat pot.
Hm...Sincer chiar nu stiu care dintre ele da cele mai bune rezultate, dar te asigur ca toate sunt eficiente atata timp cat le combini cu alimentatia sanatoasa
Acuma da incerc sa ma incadrez dar se poate uneori sa fie 1400 inloc de 1500 depinde cat de satula ma simt dupa masa.Nustiu cum dar eu sincer am mai multa energie dimineata decat seara cand ma simt destul de obosita.Acum la pranz am mancat niste somon la cuptor(cam 300 kcal)si chiar foarte putina paine de gust,si dupa 2 biscuiti dietetici.In total cam 400kcal.Daca ai ceva idei de o mancare usoara pentru seara?Ma gandeam la o salata cu ceva branza,urda..ce zici?
__________________
Jurnal de mentinere-Laura

Lauragirl, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1795 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1278 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1279 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat