View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 22 apr 2014, 08:07:19
gve19rme's Avatar
gve19rme gve19rme este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 17 dec 2013
Locaţie: bUCURESTI, Romania
Vârsta: 45
Dieta: CUMPATAREA
Date: 170cm, 120kg
Mesaje: 38
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 62 ori in 28 mesaje
Implicit Re: Jurnal despre mine...mamica, sotie, angajata...

Citat:
Anterior postat de Mihaela1006 Vezi mesajul
Buna seara
Obiceiurile alimentare se schimba in timp, important e ca ti-ai propus, deci vei reusi.
Hipocalorica poate fi o capcana, important e si ce mananci si cat. Una e sa mananci o salata de legume si verdeturi cu branza, cu putin ulei de masline si lamaie si alta e sa mananci o bucata de paine de acelasi numar de calorii.
In masura in care timpul iti permite fa abuz de legume si salate si mananca acelasi lucru cu puiul tau pentru a economisi timp. Si lui ii va fi bine daca mananca o supa pasata de legume de exemplu, sau o supa de adunare generala de legume, cu sau fara carne sau alte adaosuri. Iaurturi, peste de orice fel, branza romaneasca cat mai curata cu putinta, legume romanesti din piata, astea sunt aliatele cele mai bune.
Si ai nevoie de un psihic forte!
Iar cand ai pofta de dulce, fructe si ciocolata de 85%. Dintre fructele deshidratate cele mai ok sunt prunele si smochinele, cu conditia sa nu aiba adaos de zahar. Nu uita de oleaginoase, chiar daca ti se par bombe calorice, ajuta cate zece mieji de migdale sau patru-cinci nuci sau ceva seminte crude de floarea soarelui sau dovleac, sau seminte de in puse in salata sau iaurt.
Painea integrala e permisa in cantitate mica la micul dejun... si deja am vorbit prea mult.
Multa bafta
Multe sfaturi bune concentrate intr-un singur post! Multumesc mult!
L-am citit la mai mult de o luna decand l-ai scris, dar m-am bucurat mult ca l-am gasit aici cand m-am intors.
Am avut o perioada destul de agitata (multe persoane dragi bolnave), multa alergatura si la slujba si in afara ei. Partea rea ca m-am mai ingrasat un kg, fiindca am mancat numai tampenii la ore imposibile.
Sunt aici, si asta ma bucura cel mai mult; stiu ca trebuie sa intorc spatele la ceea ce a fost si sa ma mobilizez pentru a deveni un exemplu pentru mine in primul randd, dar si pentru fiica mea.
gve19rme, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2584 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2067 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]