View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 01 apr 2010, 14:37:25
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Smile Re: In cautarea EU-lui pierdut (Moniela)

Citat:
Anterior postat de moniela Vezi mesajul
M-am hotarat sa-mi fac jurnal dupa ce m-am invartit cateva saptamani p-aici citind povesti de succes si admirand atatea fete care se lupta cu kg. Multe dintre ele sunt slabute veritabile, dar tot mai vor sa dea jos din bagaje.
Cate ceva despre mine: am 2 baieti -unul de 5 ani iar celalalt de 8 luni pe care inca il alaptez. Viata mea e destul de monotona, de aceea m-am imprietenit mai mult decat trebuie cu mancarea. Am realizat ca indiferent de starile prin care trec, obisnuiesc sa mananc la fel de mult si de prost
.
Am decis sa fac mari schimbari in stilul meu de viata, renunt la dulciri si la prajeala iar painea o limitez la 3 felii pe zi. Voi avea 3 mese pe zi is o gustare mai consistenta, cina o iau la ora 19.
In privinta miscarii -2 ore de mers pe jos zilnic si minim 30 min pe bicicleta eliptica, macar la 2 zile.

Sper sa continui ceea ce mi-am propus pt c-am mai renuntat de cateva ori. Dar, mi-e dor de mine, cea de 65 kg, de aproape 5 ani nu mai m-am vazut.
Va pup si va astept!
Buna, Moniela! Bine ai venit printre noi!
Spor la slabit si nu te lasa ca se poate. Sunt aici destule exemple. Si felicitari pt. planul pe care ti l-ai facut si pt printi. E ceva sa alaptezi un copil la 8 luni. Te admir pt asta. Sper sa pot sa fac si eu acelasi lucru cand o sa am unul.
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]