View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 04 apr 2010, 16:33:54
Sand's Avatar
Sand Sand este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 mar 2010
Locaţie: Orange County, CA, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 54
Dieta: de tip mediteraneana + sport
Date: 173cm, 79kg
Mesaje: 3.059
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 10 mesaje
Implicit re: Jurnal Jojo27 - Ce poate fi mai rau decat sa auzi sosotind in urma ta...

Citat:
Anterior postat de jojo27 Vezi mesajul
Nu cred ca e vorba de invidie fata de colege mele slabute...e pur si simplu un sentiment urat si tristete fata de rautatea lor si de dorinta de a-i face pe cei mai putin norocosi sa se simta prost din cauza kg in plus....daca ele la 50kg se plang in fata mea...eu ce sa fac atunci??
Buna si bine ai venit pe acest forum,

Parerea mea sincera despre colegele tale este ca nu constientizeaza faptul ca discutia despre greutatea lor poate sa te afecteze asa de mult pe tine in mod special. Gandeste-te ca fiecare tipa are mici complexe apropo de corpul ei. Niciodata slab pentru tine nu o sa insemne destul de slab pentru altcineva. Poate visul vietii colegelor de 50 de Kg. este sa aiba 47 de Kg....Nu inseamna ca sunt rele si discuta despre asta in prezenta ta ca sa-ti faca rau din ura feroce. Nu. Sunt pur si simplu inconstiente de ceea ce transmit in jur, vorbesc ca intre fete..."Vai draga, daca as slabi un pic as scapa de celulita asta oribila de pe genunchi sau din cot, ca nu ma mai suport in halul asta!!"...iar tu cand le auzi te apuca inima ca ai impresia ca bat spre tine...da' nu e cazul. Intelegi ideea?

Comentariul cu fetele slabute = IQ mic e tot un fel de...vulpea care nu ajunge la struguri... Asta e adevarul ce sa ne mai ascundem dupa deget. Ce legatura are IQ-ul unei persoane cu Kg.? Nici una. Asa cum nici frumusetea fetei nu are legatura cu IQ. Sau culoarea parului (ex: blondele sunt proaste; fotomodelele sunt sarace cu duhul dar lasa ca grasii sunt veseli si glumeti). Fara suparare.

Problema ta este doar a ta si numai a ta. Lumea nu graviteaza in jurul tau, se uita unul sau altul - gandeste ah...uite una mai grasa si gata - dupa 2 minute te-a sters de pe cerebel. Investeste intr-o oglinda cat corpul, una care sa "mareasca" eventual (in sensul figurat ca sa te vezi asa cum esti inauntru si in afara) si ia masuri, schimba-ti gandirea fiindca e posibil.

Apuca-te sa mananci sanatos de azi si pana la sfarsitul zilelor, fii activa si misca-te, iesi si mergi rapid, sari coarda in casa, fa genoflexiuni, nu e nici o scofala. Nu trebuie sa investesti nimic in echipamente de sala, in abonamente de sala in scule de sala, in pijamale in care slabesti dormind, in chiloti cu gluga care subtiaza ... in nimicuta. Doar sa investesti niste "common sense" in ceea ce faci, in felul in care gandesti, in cum te vezi, ceea ce simti etc.

Acest forum abunda in diete si sfaturi din intelepciunea populara, unele bune, altele nu. Exista si un medic nutritionist care scrie aici (o persoana foarte de bun simt, dealtfel). Du-te la specialist in real sau apuca-te sa citesti toate mesajele medicului nutritionst de aici, din virtual. Du-te la un expert in fitness sau gaseste informatii despre asta pe internet, singura.

Iti doresc mult succes, sanatate si numai bine!

Tine minte o chestie foarte importanta: ca sa ai rezultate in orice iti propui trebuie sa stii sa asculti/cum sa citesti. Daca nutritionista iti zice spre ex. sa nu mananci seara ciocolata la ora 23 (si nici batoane nutritive cu zahar, carbo sau prea multa proteina cu miere si alte minuni) - NU le manca NICIODATA in viata daca vrei sa arati omeneste si sa mori sanatoasa.

Asta e tot.