Subiect: Jurnal ana2612
View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 10 apr 2010, 08:23:45
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Jurnal ana2612

Citat:
Anterior postat de ana2612 Vezi mesajul
Salut slabutelor , ma numesc Ana Maria, am 32 ani si 2 baieti si m-am hotarat, trebuie sa ma mai subtiez, macar un pic, e bine si un pic, decat deloc!
Nu-mi vine sa cred cand in urma cu ceva timp am dat peste acest forum si parca zambeam gandindu-ma : "mai, daca ele au putut, pot si eu", asa ca a urmat inregistrarea pe forum si primele planuri de a mai da jos din sunculitele adunate incet, incet.
Am descoperit ca sunt multe slabute care au situatii asemanatoare (de aceea am si atasat jurnalul la zona mamicilor) cu cea a mea si au gasit solutii, asa ca m- am hotarat sa-mi intocmesc un plan in urma caruia sa ies mai usoara cu cateva kg.
Nu am fost niciodata prea slaba, dar nici prea grasa, mancand in mare parte sanatos.
Prima mare crestere in greutate a fost pe la 14 ani cand am ajuns brusc, in vreo 6 luni de la 45 kg la 61 (deh, hormonii) pan pe la 18 ani am ajuns la 58 kg (mentionez ca nu am tinut niciodata vreo dieta, cura, regim de slabit) si am tot scazut pana la 56 kgpe la 25 ani cand m-am casatorit cu un gurmand mai mare decat maine, si cum imi place sa gatesc..am inceput sa cresc iar pana pe la 58.
Atata cantaream cand am ramas insarcinata cu primul baiat, care mi-a mai pus inca 16 kg, dintre care dupa 3 ani de la nastere imi ramasesera 8 (deci aveam 64-65kg).
A urmat a doua sarcina(la 9 luni ajunsesem la 80kg), dupa 3 luni de la nastere aveam 72, iar acum dupa 7 luni de la nastere am 78-79kg.
Sunt la fel de umflata ca atunci cand trebuia sa nasc. Intr-o seara sotul mi-a zis : "Ana, daca esti iar insarcinata?", ceea ce era exclus (nu se mai poate), aproape m-a pufnit plansul. Asa ca m-am hotarat sa fac orice numai sa nu mai arat asa! Poate si cu ajutorul vostru o scot la capat.
Maine continui, ca acum ma cheama bebe
Buna Ana Vine ai venit printre noi.
Sunt alaturi de tine in orice moment Sa-ti traiasca ingerasi. Incearca sa le oferi si lor o alimentati cat mai sanatoasa.
Primul pas l-ai facut! Ai cerut ajutorul. Multe persoane au nevoie de ajutor(in orice domeniu)dar putine sunt cele care il cer.

Eu cam tot pe la aceasi varsta m-am ingrasat,doar ca eu in exces,dar cu mult sport am scapat de acele kg.

Ce sport faci? Ai ales vre-un regim sau ceva personalizat?

Incearca sa faci sport ,pana si jucatul cu copilasi arde kcal

In al doilea rand daca faci ceva, sa faci pentru tine. Pentru ca vrei sa fi mai slabuta si sa te simti mai bine in pielea ta . Daca te ti serios de treaba ve-i fi iar la kg de,demult

Cu o alimentatie mai sanatoasa si cu mult sport. Ajungi la kg dorite.

Mult noroc si multa multa ambitie. Pentru orice ai nevoie ,poti sa ne intrebi. Suntem alaturi de tine. Impreuna vom reusi!!!
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]