View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 15 iul 2009, 15:31:48
goanga30's Avatar
goanga30 goanga30 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 15 iul 2009
Locaţie: Pitesti, Romania
Vârsta: 47
Dieta: nu urmez
Date: 179cm, 75kg
Mesaje: 4
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Re: Dieta dupa nastere

Buna fetelor
eu dupa nastere nu am tinut nici o dieta desi eram cat tancul la propriu,deoarece m-am ingrasat foarte mult,nu exagerez foarte mult,nu va spun cat ca speriati
Am iesit din spital cu 100 kg,de toata lumea ma intreba daca mai nasc unul.
Insa eu niciodata nu am fost genul salbut,sau terorizat de silueta.Asa ca m-am innarmat cu o noua garderoba (deja ma gandeam ca va fi permanenta,dar nu a fost asa) pentru ca m-am prezentat la 2 luni dupa nastere la munca.Sotul abia acum dupa 3 ani ma tachineaza (atunci cred ca nu avea curaj).
Nu am tinut nici o dieta,am mancat in acelasi fel si am reusit sa ajung la greutatea care o aveam inainte de sarcina 85 kg in cca 1 an.
Anul acesta am mai pierdut 10 kg in decursul a cca 2 luni,si sincer nu stiu cum reusesc,pentru ca la mine se pierd kg asa usor iar la sot si mama foarte foarte greu.
Oricum cred ca la inaltimea mea de 179 cm am destul de bine 75 kg.
Sunt foarte activa,stau 8-10 ore la servici,apoi seara iesiri in parc cu fetita,unde alergam,batem mingea si mai rar de cand am nascut iesim cu bicicletele(eu si sotul) la plimbare.
Nu ma apuc de dieta(sper sa nu fie nevoie niciodata dar nu se stie ce imi rezerva viata) pentru ca ne dorim al doilea copil.
Poate atunci voi avea nevoie de sfaturile voastre.
goanga30, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2546 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat