View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 21 apr 2010, 00:36:30
ramomic's Avatar
ramomic ramomic este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 03 apr 2009
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 45
Dieta: Rina's
Date: 159cm, 86kg
Mesaje: 123
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Ramo ... trebuie sa o scot la capat cumva ;)

LAURA, RAS CRISTALIN, vad ca voi tineti SB ... care varianta?
Eu am cartea aceea mai veche (cea cu limitare la 2 rosii/zi), dar am inteles ca dieta a fost revizuita si acum este mai permisiva .
Eu am dat jos primele kg dupa nastere cu SB, dar a mers la inceput si apoi nu am mai slabit ... cu siguranta portiile au fost de vina .
Ati vazut si in meniul meu de azi ca manac destul de des ... ideea la mine e sa nu simt foamea prea tare ca atunci ma mut in frigider . Cu mancatul asta des sari foarte usor numarul de calorii daca nu alegi cu grija alimentele.
Eu trebuie musai sa combin orice dieta cu numaratul de calorii pt.a nu o da in bara. Pot spune si eu ca tin SB, dar faza II ... sau Monti (exceptie bananele si strugurii ).

As vrea tare mult sa dau 10 kg jos pt.inceput ... as fi foarte aproape de nr.de kg pe care l-am avut inainte de sarcina si as privi mai relaxata totul.

Pup toate fetele si va astept cu mare drag in jurnalul meu si de acum incolo .
ramomic, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2022 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1505 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 989 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]