View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 23 apr 2010, 17:15:41
celi's Avatar
celi celi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 11 apr 2010
Locaţie: Arad, Romania
Vârsta: 39
Date: 165cm, 55kg
Mesaje: 30
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Sanatos vs Nesanatos

Citat:
Anterior postat de Anammaria Vezi mesajul
din pacate asa este....Dar eu cred ca cel mai important este sa ne obisnuim cu un al stil de viata. Obisnuite astfel, micile tenatii nu te vor mai tenta ca iniante pentru simplu fapt ca stii ca nu sunt sanatoase.
Când spui stil de viață spui moderație, nimic nu dăumează dacă nu este consumat în execes... eu nu pot să cred că puțină ciocolată sau un suc îți fac un rău iremediabil. Aiurea ar fi să bei numai suc în loc de apă și să papi ciocolată oricând, oricum și una întreaga odată.
Sănătate de asemenea înseamnă moderație, mulți consideră ca dacă mănâncă numai legume și fructe sunt foarte sănătoși, alții cred că dacă renuță total la pâine e foarte sănătos... exemplele pot continua... nu este adevărat și lipsa pâinii și numai consumul de legume te poate face la fel de nesănătos.
Spui de micile tentații... ele nu vor dispărea nici dacă noi știm că nu sunt sănătoase, dar dacă știm că putem consuma din ele însă nu în exces.. atunci am făcut o alegere sănătoasă.
celi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1474 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 957 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 958 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat