View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 28 apr 2010, 19:02:32
sunshine's Avatar
sunshine sunshine este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 oct 2009
Locaţie: acasa, Romania
Date: 165cm, 64kg
Mesaje: 5.016
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Tarta cu fructe, Montignac

uite ce am gasit:
Fructoza - zaharul din fructe - si zaharul rafinat, gasit in dulciuri, au acelasi numar de calorii - 4 calorii/1 gram. Cu toate acestea, merele, perele sau portocalele nu ingrasa, asa cum o fac ciocolata sau biscuitii.

Fructoza este buna doar atunci cand este consumata direct de la "sursa", adica dintr-o portie proaspata de fructe. Dulciurile asa-zise dietetice, care au Fructoza in loc de zahar, sunt la fel de daunatoare pentru silueta ca si ciocolata cu zahar obisnuit.

Un experiment a demonstrat faptul ca cei care consuma dulciuri dietetice se ingrasa la fel de mult precum cei care aleg variantele obisnuite. Asta pentru ca Fructoza din industria alimentara este extrasa din cicoare, napi, amidon de cartofi sau de porumb.

In plus, concentratia de Fructoza din dulciuri este mult mai mare decat cea din fructe. Spre exemplu, un kilogram de mere contine aceeasi cantitate de zahar - 50 g - cat o savarina.


deci cu alte cuvinte..frana si la fructoza. doar cand este necesar
sunshine, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
sunshine, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2287 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1770 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1771 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat