Subiect: Jurnal Cerasela
View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 28 apr 2010, 20:12:22
Cerasela's Avatar
Cerasela Cerasela este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 27 apr 2010
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Michel Montignac
Date: 163cm, 89.9kg
Mesaje: 18
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Cerasela

Citat:
Anterior postat de ras_cristalin Vezi mesajul

Buna, Cerasela... eu sunt Iulia si imi pare bine sa te cunosc. M-a intristat si m-a bucurat povestea ta... ai mare noroc de iubitul tau, jos palaria pentru amandoi.
In prezent mai ai probleme cu genunchiul? Mergi la doctor? Mai schiopatezi? Care ar fi formele de sport pe care ti le poti permite din punctul asta de vedere?
In al doilea rand... ce mancare mananci zilnic? Fa-mi o lista de 20 de mancaruri/alimente pe care le mananci si o sa incerc sa iti recomand o dieta sau niste sfaturi ca sa slabesti frumos. Ce ti-a zis Andra e foarte bine... trebuie sa slabesti incet si sa folosesti crema zilnic pe tot corpul, ca sa nu apara vergeturile alea urate si ireversibile.
Spre exemplu, eu am aproape 3 saptamani de dieta South Beach. Am slabit 4.1 kg cu dieta asta si mananc pui, peste, oua, legume, seminte. Am renuntat la paine, fructe (la fructe doar primele 2 saptamani, nu te speria), grasimi animale... si la orice contine multi carbohidrati.
Imi pare bine sa aud ca esti hotarata sa slabesti si ca vrei sa parcurgi drumul pana la nunta cu noi
Si eu o sa fiu o mireasa de 2011 si am in plan sa slabesc tot surplusul pana atunci. Acum ca am gasit dieta asta care vad ca functioneaza, nu mai renunt la ea.
Va doresc din inima sa aveti o nunta frumoasa, cu doi miri frumosi si mai slabuti, si mai ales sanatosi. Si bebe sa se nasca si el sanatos, cand va veni timpul.
Cu prietenie,
Iulia
Iulia, felicitari pentru kg pierdute si....la mai multe
De obicei nu fac mofturi la mancare,doar sa nu fie prea elaborios de pregatit. Nu am mai mancat porc de la paste si nici nu vreau sa mai mananc, am incercat cu ciorbita de stevie+loboda dar.....bleahhh.... Astept sa apara fasolea verde sa imi fac ciorbita, mananc mult piept de pui facut la teflon(fara ulei), salata de tot felul,rosii, castraveti,ardei, sfecla rosie, imi place mult ceapa si usturoiul si obisnuiam sa fac des un sos de usturoi cu iaurt(am renuntat pentru ca foloseam ulei si nu am mai cumparat ulei de o luna in casa), mananc cam orice fruct....am o problema cu orezul, il mananc doar fiert foarte bine si am auzit ca e indicat sa-l consum mai putin fiert.Mananc multa branza din piata de la tarani(pentru oase) si lapte(tot de la ei). Aaaaa...si imi place sa mananc oua dimineata Si cam atat....pupicei!!!
Cerasela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2178 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1661 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1145 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]