Subiect: Jurnal AnonimaX
View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 01 mai 2010, 07:31:23
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Jurnal AnonimaX

Citat:
Anterior postat de AnonimaX Vezi mesajul
Mvthebest: Andreea

Oau, mersi mult...nu ma asteptam la atatea raspunsuri :d

Pai, in legatura cu meniul...nu prea mananc dimineata, mai mult la pranz si seara

Exemplu(ce am mancat astazi):
Dimineata: nimic . M-am trezit prea tarziu si n-am mai avut timp
Pranz: am fost acasa la o colega si am luat vreo 3 liguri de fasole batuta(cred ca nu mai mancasem asa ceva de ani buni). Stiu ca de obicei e cotata ca drept "mancare proasta si nesanatoasa" dar ma durea burtica rau de tot si desi stiam ca o sa-mi faca rau(pentru ca organismul meu nu suporta fasolea) am mancat. In fine, durerea a trecut apoi si seara la 6 am plecat la sala.La 7:30 am ajuns acasa, si la 8 am mancat cartofi prajiti si salata(contine varza, castraveti si ceapa)

Stiu, total nesanatos ...Partea si mai proasta e ca am mancat si o inghetata. Dar doar atat. Dar cred ca a fost si timpul de vina....Astazi am avut o zi foarte grea si ma simteam epuizata. Si pe deasupra am mai avut si sala...Abia mai stateam in picioare
In fine, vreau sa va multumesc mult de tot pentru sfaturi...sa fiu sincera, nu ma asteptam sa fiu bagata in seama asa repede...Ma bucur ca am gasit forumu` asta si sper sa tinem legatura :*
Daca ai fi mancat dimineata :lapte cu cereale ,sau 2 oua fierte + piept pui si putin branzica,etc nu ai m-ai fi mancat seara.
Este bine ca faci sport,dar degeaba daca mananci cartofi prajiti si inghetata dupa el si la 8 seara. Hmm asta nu este bun!!!
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]