Subiect: Jurnal gabriela
View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 08 mai 2010, 19:02:20
iuliagabriela's Avatar
iuliagabriela iuliagabriela este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 13 feb 2010
Locaţie: iasi, Romania
Dieta: am luat ce-i bun,din punctul meu de vedere,din tot ce am citit
Date: 170cm, 63kg
Mesaje: 381
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal gabriela

Va multumesc mult fetelor!Sa va spun o poveste adevarata...si asta cred ca va va da raspuns la unele intrebari.Acum 24 de ani,cand am dat examen la Sc de Ofiteri N Balcescu din Sibiu,eram 365 candidate pe 14 locuri.Am intrat a 9 a.Tatal meu nu a fost de acord ,deoarece sunt nascuta in zodia rac si....mult,mult prea sensibila.Cei trei ani au fost un vacarrm din toate punctele de vedere,dar am luptat si am iesit invingatoare.In 2003 am facut septicemie dupa un concediu la mare.O bacterie extrem de violenta imi distrugea organismul.Au urmat 6 operatii,din care prima facuta intre agonie si extaz.Medicul chirurg mi-a spus,la vremea respectiva,ca mai aveam de trait maxim jumatate de ora.Am luptat mult gandindu-ma mereu ca am familie,un copil si merita sa ma iau la tranta cu moartea.Cu privire la kg in plus nu inteleg nici eu cum atatia ani am fost o ognoranta in privinta asta.De ce m-am complacut,greu de spus........
Va voi scrie cat mananc si ce in cel mai scurt timp si va doresc tuturor numai bine si sa fiti frumoase si la minte si la tup,adica sa fiti femei adevarate.
iuliagabriela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1815 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1298 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1299 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]