Subiect: Jurnalul Diannei
View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 17 mai 2010, 20:56:56
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Diannei

Citat:
Anterior postat de Ann Vezi mesajul
Buna! Ma numesc Diana, am 16 ani si sunt din Turda (Jud. Cluj).
Am 160 de cm si 55 de kg. De o jumatate de an sunt la aceasta greutate. Deocamdata ar fi super la ajung la 50 de kg, dar tinta mea finala este 43-45 de kg.

Mi-am pus in gand sa slabesc, dar nu reusesc nicicum. In loc sa mananc un fruct ma duc si imi iau o napolitana. Sunt foarte pofticioasa de felul meu, si ma abtin foarte greu. Am tinut inainte de Pasti o dieta si am putut sa ma abtin de dulciuri si de sucuri timp de trei saptamani. Nu am dat niciun kg jos, deoarece nu am facut sport ( greseala fatala, stiu ).

Cu sportul nu ma impac deloc. Nu mai pot respira in timp ce fug ( doctorul spune ca din cauza polipilor ) si asta m-a descurajat mult, asa ca dupa ce am fugit o saptamana m-am oprit. ... De maine am de gand sa fug cel putin 10 - 20 de minute. Si am inceput sa fac Pilates timp de 30 de minute pe zi. Am incercat si Tae bo dar nu pot tine pasul. >.<

M-am inscris aici pentru a prinde curaj si ambitie, sa ma imprietenesc cu slabutele de pe forum si sa primesc niste sfaturi.

Astept cu drag sfaturile si parerile voastre.
Sportul ajuta si la modelari si da un plus dietei.
E ciudat ca sa ti 3saptamani dieta si sa nu slabesti. In ce consta dieta?

Incearca zumba,poate iti place. Este mult mai distractiv si poti tine pasul

Si eu sunt gurmanda si pofticioasa. Dar am realizat ca degeaba vreau sa slabesc si bag in mine napolitane,clatite,prajitura,pizza Fara nici un rezultat.

Pentru inceput incearca 30min de3-4ori pe saptamana. Nu este bine sa faci dintr-o data pentru ca te plictisesti foarte repede. Si diversifica. Nu de fiecare data aceleasi exercitii.

Nici eu nu eram prietena cu sportul. Era chiar dujmanul meu Dar fara el nu prea faci nimic. Asa ca a trebuit sa ma imprietenesc. Iar acum este cel mai bun prieten al meu.
Datorita lui am slabit si nu am pielea lasata si am scapat cat de cat si de celulita

Bafta!!!
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]