Subiect: Jurnal Lorey
View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 24 mai 2010, 08:53:17
Lorey's Avatar
Lorey Lorey este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 23 mai 2010
Locaţie: ..., Romania
Dieta: ...
Date:
Mesaje: 54
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Lorey

Citat:
Anterior postat de ianna Vezi mesajul
Lorey


ai inceput bine in primul mesaj...cu alimentatie sanatoasa si apoi mi-ai dat in cap cu alegerea dietei Dieta Rina nu este sanatoasadar este alegerea ta. Daca vrei sfatul meu...incepe o dieta hipocalorica. Invatza intai ce inseamna calorii si continutul produselor "exersand pe tine".PLUS ca la mentinere totul se bazeaza pe dieta hipocalorica Stiu ca mai e mult pana acolo (asa gandesti acum) dar si cand vei ajunge... nu ai sa vrei sa pui toate kg la locsi o "mica gresala" poate declansa un efect yoyo de toate zilele

Ce sport vrei sa faci?
Buna, Ianna
Iti multumesc pentru mesaj.
Am inceput de astazi si pana acum sunt ok Au trecut doar doua ore de dieta. Ar fi si culmea sa nu fiu
Citind mesajele voastre incep sa am dubii in ceea ce priveste dieta pe care am ales-o Sincer, in trecut, am incercat tot felul de diete. Rina's 90 nu am incercat-o pana acum si, citind cartile, mi s-a parut ok. Incercand atatea diete, am inceput cat de cat sa ma cunosc... Adica de multe ori am renuntat din cauza faptului ca a inceput sa ma oboseasca numararea caloriilor sau pur si simplu, din lipsa de timp, ajungeam sa dau rateu dupa rateu...
Cert este ca m-ati pus pe ganduri
Oricum am de gand sa insumez pe zi undeva la 1000 calorii...
Pfff, chiar m-ati pus pe ganduri
Sa inteleg ca tu ai slabit asa de frumos cu dieta hipocalorica?! Felicitari pentru rezultatele obtinute! Meriti tot respectul! Esti foarte ambitioasa!
Cat despre sport... Pentru inceput vreau sa fac aerobic. Imi place mult aerobic-stepper-ul Si am gasit pe internet niste filmulete interesante cu exercitii.
Ufff, sunt intr-o mare dilema!!!
Multumesc pentru sfat.
Pupici.
Lorey, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. Lorey, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].