View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 05 iun 2010, 10:23:18
tiramisu's Avatar
tiramisu tiramisu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 08 mai 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Date: 170cm, 79kg
Mesaje: 10
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul unei lenese

Multumesc mvthebest ca ma primesti cu bratele deschise. Problema e ca nu pot evita prajiturelele ,torturile, cornuletele, fursecurile pt ca eu le fac....la gradii pt. copii.
O sa incerc sa fac biscuiti din cereale (ceva dulce pt sufletul meu) care ingrasa mai putin. Am renuntat la mezeluri, mancam inainte salam uscat cu unt si paine in disperare ,asta pana intr-o zi cand am uitat o felie de salam pe masa la caldura si cand am venit acasa am gasit o bucatica de "ceva" scofalcit pe masa si o pata imensa de grasime de jur imprejur, si atunci am spus gata ,la mezeluri, unt, carnati .... Carne de porc mananc rar,prajeli la fel....mananc carne de pui,.... dar nu am ore stabilite, iau 3 guri acum ,peste 15 min mai mananc ceva si tot asa nu pot manca la o ora stabilita pt ca nu am timp....mananc pe parcursul zilei si nu stiu cat (adunate cred ca fac destul de mult). Cam asa ;mar, o bucatica de pui, un cartof, un fursec ,doua inghitituri de ciorba, o banana, un morcov, cereale cu lapte...si tot asa,de-a valma unele peste altele, ca intr-un final sa nu mai stiu ce si cat am mancat.
tiramisu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2014 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1497 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 723 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]