View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 21 iul 2010, 08:33:01
dienusha's Avatar
dienusha dienusha este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 05 aug 2009
Locaţie: Oradea/Timisoara/Londra, Anglia
Vârsta: 37
Dieta: Alimentatie naturala
Date: 170cm, 66kg
Mesaje: 1.020
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Ati intalnit multi barbati nesimtiti?

DAAAAA!
Am intalnit de la adolescentii care ma fluiera pe strada pana la profu' din facultate(vreo 60 de ani) care nu vroia sa ma lase sa intru in examen daca nu il "vizitam" in birou...din atitudinea lui am dedus ca multe colege de-ale mele au trecut pe la el prin birou. Am scapat de el cerand sa dau examenul cu un alt profesor.
Am mai trecut prin 2 tentative de viol...noroc cu spray-ul pe care il tin in geanta ( spray normal dar care se pare ca are cam acelasi efect ca spray-urile speciale de auto-aparare).
A! sa nu uit de taximetristul care a blocat usile la masina si m-a dus undeva la marginea orasului...cica sa "discutam mai intim". Am avut noroc ca am putut sa ii trimit un sms fratelui meu care, impreuna cu prietenii lui, m-a salvat.
A mai fost sotul unei prietene, care se dadea foarte insistent la mine....am luat-o intai ca pe o gluma, apoi cand treaba a devenit prea serioasa, i-am spus respectivei pritene...tipa nu mai vb cu mine de atunci...cica vreau sa ii stric casnicia.
Au mai fost...pipaielile in tramvai, cluburi, pe strada...noroc ca am reflexe bune si nu au scapat fara un cot, o palma, un genunchi in zonele sensibile.
Nu, nu sunt vreo bomba sexy si nici nu ma imbrac foarte provocator ( si si daca as face-o...nu cred ca asta le da dreptul sa ma considere proprietate publica).
dienusha, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2138 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1621 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1364 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat