View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 23 iul 2010, 14:30:07
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Smile Re: Valsul / melodia mirilor

Iulia, sincer, Bambi nu, in primul rand pt ca ele nu au voce dupa parerea mea si cu siguranta au copiat melodia dupa ceva international si au adaptat-o. Minunat ar fi sa gasesti originalul. Stefan Hrusca mie imi place mult, dar e batranesc. Ori tu esti o mireasa tanara si frumoasa. La mine la nunta am avut Chilian - ZECE. E o melodie pe care noi am putut sa dansam mai lent, mai ales ca nici unul nu e f. bun la dans. Insa e o melodie care dupa parerea mea e o dedicatie adusa femeii de catre iubitul ei care o divinizeaza. Noua ni s-a potrivit de minune pt ca el ma iubeste mult mai mult decat il iubesc eu, sau cel putin asa cred. Eu sunt un pic mai rece si mai rezervata ca persoana.
Iti propun o melodie si sa imi spui daca iti place. Tu trebuie doar sa te hotarasti daca vrei sa fie in romana sau daca nu conteaza.
YouTube - Francois Feldman - Les Valses De Vienne
Asta e un vals superb, dar daca asculti versurile si le traduci, vb de vremurile trecute care erau minunate, nu despre un nou inceput.
Alta ar fi asta: shania twain from this moment
Asta e duet,dar o gasesti si simpla: YouTube - From This Moment Duet Lyrics
Duetul mi se pare mai fain, e perfecta pt nunta. Asta a fost melodia nasilor mei si sincer mi-a ramas in suflet. Plus ca la noi in tara nu prea e cunoscuta.
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat