Subiect: Jurnal polyana
View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 04 aug 2010, 11:14:51
polyana's Avatar
polyana polyana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 06 mai 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 52
Dieta: hipo
Date: 153cm, 77.9kg
Mesaje: 1.703
Aprecieri acordate: 507
Am fost apreciat(a) de 132 ori in 87 mesaje
Implicit Re: Jurnal polyana

Citat:
Anterior postat de minouse Vezi mesajul
Buna si bine-ai venit
Ai facut cea mai buna alegere, cu un regim de viata sanatos vei slabi sanatos si frumos si partea cea mai buna e ca nu vei pune kg la loc (asta bineinteles daca nu incepi sa mananci dezordonat dupa regim, dar nu cred ca vei face asta)

Meniul de azi(upsi in Romania cred ca e deja de ieri ) este ok nu ai trecut sub 1000 de calorii si alimentele nu-s unele rele, dar meniul din zilele anterioare nu se prea poate numi sanatos. Daca intr-adevar vrei sa urmezi un stil de viata sanatos incearca sa nut treci sub 1000 de calorii,

Cred ca majoritatea avem aceasta problema: e usor sa te-ngrasi si greu sa slabesti Grasimea se da greu jos si e si de-nteles de ex daca speli o farfurie unde-ai avut o mancare cu multa gasime observi ce greu se spala
da, stiu ca si asta e o problema, dar cand nu pot manca decat fructe si legume, cu greu ajung la 1000.cate fructe si legume sa mananc pt a face atatea calorii?, dar o sa incerc. oricum va multumesc ca sunteti alaturi de mine si din tot ce o sa-mi recomandati(avand si acele probleme) o sa vad ce mi se potriveste mai bine si mai eficient.
pupici
__________________

Jurnal Polyana
polyana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1582 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1065 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 291 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]