View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 27 aug 2010, 16:04:35
Tina's Avatar
Tina Tina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 dec 2009
Locaţie: -, Romania
Dieta: controlul carbohidratilor
Date: 179cm, 79kg
Mesaje: 2.356
Aprecieri acordate: 11
Am fost apreciat(a) de 53 ori in 34 mesaje
Implicit Re: sfaturi! repede!

Citat:
Anterior postat de August Vezi mesajul
...am doar ..18 zile de dieta. Peste o saptamana plec. Credeti ca e suficient timp sa-mi implementez in creieras regimul sanatos? Da, o sa ocolesc fast-food-ul, prajeli nu mananc, sucuri nu beau, dar ....exista prajiturici, exista frappe-uri, exista cocktailuri, alune, fisticutz, mancat la 9 seara etc! 1-2-3 ani de "implementare" dureaza! Eu plec vinerea viitoare! adica......dati-mi idei de meniuri, de data asta sunt fericita ca nu am all inclusive! nu mi-am luat cu mese! O sa incerc sa sar peste masa de seara! In loc de cina o sa-mi pun laptopul in farfurie sa vorbesc cu voi, militareselor! Idei! Idei! Vreau sa fiu mandra de mine! Sa auzim!
In primul rand sa nu sari peste masa de seara. E si ea utila. Daca mananci ce trebuie e bine: un gratar, iaurt , salata cu carne, chiar ciorbe cu carne de la autoserviri.

Idei de meniuri... mai ales ca nu ai luat cu mese, poti merge si manca in orice autoservire pt. ca au mancare gatita sanatoasa: ciorbe, carne de pui, mancare de legume, mazare chiar. Sunt multe variante satioase : asta pt. pranz si cina

-Dimineata poti manca si o omleta, iaurt cu ceva nuci, alune, seminte DAR crude si doar 15 ca nr.
-Ca gustari fructe sau tot iaurt
-Iti poti lua branza slaba la cutie de 200g , de ex. Harghita cu 2% grasime. E nesarata, e cremoasa si poti sa pui felii de fructe in ea.
__________________
“Done is better than perfect.” - Sandberg, S.

2005 - 2019: 14 ani de sport in mod constant
Tina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2464 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1947 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat