Subiect: Spor la slabit
View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 17 sep 2009, 15:16:20
giorgiana's Avatar
giorgiana giorgiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 16 sep 2009
Locaţie: caransebes, Romania
Vârsta: 36
Dieta: dieta hipocalorica
Date: 177cm, 78kg
Mesaje: 2
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Spor la slabit

buna fetelor
am gasit acest site intamplator si vreau sa va spun ca ma fascineaza lumea asta a voastra.Am citit mesajele si jurnalele voastre si ma cam regasesc in fiecare dintre voi.
Am 22 ani (implinesc luna asta)si pana acum trei luni de zile am cantarit 91 kg..
Norocul meu ca m-am decis in sfarsit sa slabesc si eu vreo 25 lg ,bineinteles ca pana acum am dat vreo 13 kg jos.Nu am avut pe nimeni langa mine sa ma ajute sa ma abtin de la toate mancarurile gustoase,mai ales ca nu eram in romania,eram in vacanta prin croatia,eu am fost propria antrenoare ca sa zic asa.Acum ca am ajuns acasa putinii mei prieteni nu ma mai recunosc si ma tot lauda ca am mai slabit si eu.
Oricum nu e momentul sa fiu prea bucuroasa pentru ca mai am vreo 12 kg de dat jos si de data asta chiar am nevoie de ajutor pentru ca nu mai pot sa o tot tin in dieteHELP.
giorgiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1857 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1340 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1083 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]