View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 17 sep 2010, 20:48:49
CrisetenO's Avatar
CrisetenO CrisetenO este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 16 sep 2010
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 38
Date: 161.5cm, 54.0kg
Mesaje: 876
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 45 ori in 26 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Cristinei (CrisetenO)

Salutari tuturor!

Va multumesc foarte mult pentru sprijin, fetelor. Uite ca daca ma ajutati si voi si Any, am sa imi revin. Am pus si un meniu pe ziua de astazi: e numai aproximativ, pentru ca produsele pe care le-am gasit aici nu sunt EXACT ce caut. Insa e bun de meniu orientativ. Eu vinerea de obicei tin post, deci nu au ce cauta acolo produsele cu branzeturi si lapte, dar sunt echivalente caloric.

Pentru ca a fost vorba mai devreme: e foarte interesant cum s-au petrecut lucrurile cu baietii atunci cand am slabit. As putea spune ca pentru mine a fost ceva la care nu ma asteptam, pentru ca intreaga viata am fost supraponderala -- deci nicidecum in centrul atentiei. Am fost intotdeauna pe post de cea mai buna prietena a multor baieti si a mai putinor fete. Deodata insa m-am trezit in centrul atentiei, cu baieti care voiau sa se pozeze cu mine, care imi dadeau atentie, baieti care imi trimiteau inimioare pe hartie, cantece la chitara si biletele criptice. Sa nu credeti ca nu m-am simtit flatata pe de o parte. Poate daca nu eram deja intr-o relatie cu acelasi prieten -- acum logodnicul meu -- care intotdeauna m-a apreciat nu numai pentru suflet/minte ci si pentru trupul meu, fie ca era gras fie ca era subtire, poate ca as fi incercat sa vad cat de departe mergea influenta noii mele siluete. Imi pare bine ca nu am facut-o insa, pentru ca timp de multe luni de zile m-am simtit ca o bucata de carne la macelarie. Toti se uitau altfel la mine, se uitau la altceva.

Si tot din cauza ca nu eram obisnuita cu atentia, cred ca am facut si ceva gafe. Pe de o parte, nu mi-am dat seama ce insemnau diversele inghionteli/biletele/cantecele, si cred ca probabil i-am dezamagit pe mai multi flacai. Pe de alta parte, nu mi-am dat seama ca de exemplu nu mai puteam sa merg cu aceeasi neglijenta seara pe strada. Mi s-a intamplat sa fiu fluierata si atunci am invatat cum merg treburile.

Dar mi-am dat seama -- si asta s-a intamplat cand mi-am revenit dupa primul soc de slabit -- ca exista un punct terminus totusi: nimanui nu-i place un sac de oase pe post de prietena. Mi-am dat seama ca silueta nu-ti da decat un soi de prim avantaj: baietii sunt mai interesati sa te cunoasca. Insa daca pe langa asta nu ai si altceva, se pierde repede si interesul asta. Cand am slabit, am slabit de fapt pentru mine, si mi-a placut sa realizez ca de fapt la sfarsitul curei de slabire eram multumita nu numai pentru ca mi se dadea mai multa atentie, ci pentru ca ma puteam bucura de viata fara teama (puteam de exemplu sa urc pe munte ore in sir fara teama, puteam sa ma catar intr-un copac fara sa pic ca un bolovan, puteam sa alerg fara sa raman lata pe trotuar dupa 200 de metri).

Ma rog, nu vreau sa fac teorii si filozofii aici. Daca ati fost odata subtiri in tineretile voastre, probabil vi se par triviale aceste remarci. Pentru mine insa a fost o noua lume, pe care am descoperit-o dupa ce am slabit. Este unul dintre motivele pentru care nu imi pare rau ca am facut-o, desi daca as mai avea o sansa, as fi mai cumpatata in modul de a slabi.

Cu mult drag,

Cristina
__________________
Reteta mea preferata din post: http://concurs.slabute.ro/reteta-pre...CrisetenO.html

Jurnalul meu: E greu sa te opresti din slabit... http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...teno-6331.html
CrisetenO, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1862 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1345 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat