View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 27 sep 2009, 12:21:13
Ampera's Avatar
Ampera Ampera este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 27 sep 2009
Locaţie: Oslo, Norvegia
Vârsta: 42
Dieta: Personalizata
Date: 167cm, 63.5kg
Mesaje: 136
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Lev sundt!...practica ma omoara

Hei Anca, går det bra? Am zis sa nu incep un jurnal, ar inseamna sa scriu toate tampeniile neinteresante pe care le execut zilnic cu deosebita iscusinta. N-am nici talent de scriitoare si nici o viata atat de interesanta incat sa fie asternuta pe-un caiet virtual. Toata admiratia pt cine are un creion magic si se descurca la asta. Spune-mi, cum merge cu slabitul in Sverige? Te gasesc pe schiuri sau pe bicicleta?
Hei Mishuta, asa e, am trecut printr-o slabire ''zdravana''. Numa' buna de asternut pe niste jurnale medicale. Dar nu am fost intr-atat de desteapta sa slabesc singurica, ci am facut un bypass gastric. Decembrie 2007 m-a prins la 125kg, decembrie 2008 la 55kg si momentan sunt la 67. Dupa slabitul brusc m-am ales cu foarte multa piele care flutura precum drapelul in bataia vantului. Am facut intre timp si sport, si ulcer si pe nebuna.Probabil ca sunt riscurile meseriei, ups...ale operatiei. Slava cerului incerc sa tin sub control un ultim ulcer, pe primul l-am cusut si sa ma lupt si cu niste kg. M-am lasat pe mana unor medici din iunie si incerc sa ma reconstruiesc. Toate bune si frumoase, numai ca sunt tinuta foarte din scurt de la activitatea fizica, ceea ce ma...ingrasa. Teribil! nu ma gandeam vreodata ca am sa ajung sa duc dorul salii de sport, e funny uneori viata asta. Am sa revin cu poze imediat ce motanul se trezeste de pe tastatura pe care dormiteaza.
Pe data viitoare
Ampera, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2131 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1614 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 840 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Ampera; 27 sep 2009 at 12:30:19.
Răspuns cu citat