View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 15 oct 2010, 15:14:25
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Relatie la distanta

Citat:
Anterior postat de deadcountess Vezi mesajul
Dar daca de exemplu iubitul tau ar fi nevoit sa stea o perioada in alta tara/oras din cauza muncii si tu n-ai putea merge cu el din cauza studiilor sa zicem. Crezi ca s-ar strica relatia din cauza asta?
La noi cam e pusa situatia asta. Daca el prinde inainte sa termin eu scoala un loc pe dincolo trebuie sa plece. Daca nu plecam amandoi dupa ce termin eu.
Nush ce sa spun. Depinde mult de noi,de cata incredere de dam unul celuilalt. Este clar ca merge pentru a castiga bani ,nu de distractie..
Cred ca relatia v-a dura. Eu nu cred in relatiile care se vad o data la 1,2luni si s-au cunoscut pe internet. Poate nu cred,pentru ca am trecut prin aceasta experienta.

Una este vb ta sa avem o relatie inainte de ceva timp si alta sa ne cunoastem pe net sau fata in fata dar sa ne vedem o data la 1,2,5luni.
Noi suntem inca tineri,nu putem si nici nu vrem sa-i spunem celuilalt ,,nu te du acolo,stai cu mine'' In primul rand pentru ca nu avem nici o cariera, daca e sa stam impreuna ce-i oferim copilului daca noi ne legam unul de altul fara sa evoluam. Mi-as dori ca sa evoluam impreuna si sa plecam in alta tara.
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat