View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 10 feb 2011, 14:05:51
Chriselle's Avatar
Chriselle Chriselle este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 01 feb 2011
Locaţie: Oslo, Norvegia
Vârsta: 39
Dieta: Hipo
Date: 167cm, 64.2kg
Mesaje: 1.328
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Despre branzeturi...

Citat:
Anterior postat de Mihaela1006 Vezi mesajul

Montignac zice ca e ok sa mananci Brie, Camembert, Rochefort, deci branzeturile cele mai grase cu pasta moale, daca le mananci fara glucide. Vinul sec nefiind dulce pare ok, dar nu se recomanda prea des nici combinatia nici cele doua luate separat. Ca rasfat, merg super
Toate branzeturile mai putin cele cu 0% grasimi sunt recomandate in mesele proteino-lipidice, unde se permit numai glucidele cu IG foarte mic, cum sunt legumele cu IG 15 (salatele combinate cu ulei de masline si orice fel de branza sunt un deliciu).
Daca insa vrei branza cu paine de exemplu, iei o paine integrala cu IG cat mai mic, de preferinta 40 si o branza cat mai degresata si mananci combinatia la micul dejun cand e permisa painea, asta ar cam fi teoria.

Practica mi-a demonstrat ca nu te ingrasa nici un MD cu branza normala cu paine, dar nici nu iti ajuta la cantar, deci se poate sa stagnezi daca mananci des. Aici depinde cat de mult vrei sa personalizezi dieta si mai ales cat de repede vrei sa slabesti.
Merci de raspuns. Deci daca mananc doar branza goala la gustare nu stagnez?
Răspuns cu citat