View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 10 feb 2011, 20:20:45
Roxalia's Avatar
Roxalia Roxalia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 09 ian 2011
Locaţie: Bacau, Romania
Dieta: Dieta Personalizata
Date: 178cm, 68kg
Mesaje: 47
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Vrei sa afli ceva intreaba-ne!

Citat:
Anterior postat de Sand Vezi mesajul
Da, dar numai daca faci ceva sport inainte sa-l mananci, altfel se depune oricat de putin ai fi mancat in ziua aia. Conteaza calitatea caloriilor, nu numai cantitatea lor.
Eh,schemele acestea a organismelor make me crazy !
Cit de udor ar fi daca am avea un butonas lai apasat si gata,slabuta perfecta.Lasa ca ne face noi butonease prin munca.Ms de rasp.

Citat:
Anterior postat de CrisetenO Vezi mesajul
Draga Roxalia,

Din experienta mea (care e incomparabil mai mica decat a unora, dar in fine), as spune doua lucruri.

a) Nu e bine ca ai mancat atat de putin astazi. Deci in orice caz ar trebui sa mananci un pic mai consistent decat numai salata. Seara e mai bine sa mananci mai ales proteine extra, daca iti raman calorii de umplut.

b) Mananca linistita tortul, asteapta jumatate de ora dupa aceea sa-ti cada bine, apoi fa o tura rapida (asa, cam 5 km/h) prin oras (nu trebuie neaparat sa te apuci de aerobica pentru o felie de tort, dar trebuie sa te misti). E mai bine sa mananci carbohidratii mai devreme, si in nici un caz sa nu te apuci de desert in fiecare zi (eu asa am facut intr-un timp si nu merge), chiar daca mai ai calorii extra. E mai bine sa ciugulesti un piept de pui de 200 kcal decat un muffin cu aceeasi valoare in kcal.

Cu mult drag,
Cristina
So luam incetisor de la inceput.Maninc putin?eu sincer nu as spune,nustiu de ce toti ma cearta...maninc mult dar putin caloriinic.In fine,sa presupunem ca ma starui sa maninc mai consistent.
Dar bucatica aia de tort,pai sunt tare la caracter si pot renunta la orice,si nu ma mustra constiinta daca o maninc.Dar fac cum ai spus...recuperez tot prin sport!
Ms pentru raspuns Cristina
Roxalia, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Roxalia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2576 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2059 kcal/zi. Pentru a slăbi 10 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -7 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat