View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 12 feb 2011, 19:10:51
VentoFreddo's Avatar
VentoFreddo VentoFreddo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Jurnal Mia12 - Miresica slabuta cu regim disociat?!

Citat:
Anterior postat de Mia12 Vezi mesajul
Multumesc pt sfat! Dar sincer mi-ai taiat tot elenul... Adica o sa mi se lase pielea? ca in cazul celor ce slabesc 50 kg?
Citat:
Anterior postat de Mia12 Vezi mesajul
Am cerut parerea in legatura cu alegerea mea...Este chiar atat de gresita?
NU trebuie sa te descurajezi, cert e ca trebuia deja sa incepi o dieta sanatoasa,care garanteaza 3-4 kg slabite pe luna..dar nici acum nu-i tarziu,oricum vei arata mult mai bine miresica
UIte,poti sa o intrebi pe Alina82,ea a slabit in 8 luni peste 40 de kilograme facand mult sport si cu o dieta echilibrata,in nici un caz nu a devenit musculoasa swarzeneggerIi poti citi interviul pe prima pagina, si o poti intreba direct in jurnalul ei
Ea a urmat o dieta personalizata dupa principiile MOntignac, e usor de tinut si iti permite sa mananci pe saturate,fara infometare,doar sa elimini cateva alimente nocive.Dar nu mai amana,acum inca ai putine kg de dat jos, nu astepta sa sari peste 100..
Disociata ca si hipocalorica nu sunt considerate sanatoase si de termen lung,tocmai pt ca dupa ele vine efectul yo-yo, adica te ingrasi cu repeziciune la loc..
O seara buna si succes!
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat