View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 24 mar 2011, 13:51:01
maryg's Avatar
maryg maryg este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 19 feb 2010
Locaţie: ., Romania
Dieta: personalizata
Date: 170cm, 71.4kg
Mesaje: 1.496
Aprecieri acordate: 88
Am fost apreciat(a) de 163 ori in 68 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit bella2

Citat:
Anterior postat de bella2 Vezi mesajul
salut fetelor.asara am gresit.am facut pastasuta pentru ai mei si am mincat si eu chiar daca numi era foame.azi ca sa recuperez un pic am reusit sa fac 25 de minute de bicicleta.
In primul rand "Bine ai venit!"in randul slabutelor !

Bine ca ti-ai dat seama ca ai gresit !Si totusi daca nici macar nu iti era foame....de ce ai mancat?Nu de putine ori (in vremurile mele de glorie )aveam un meniu separat !Nu pt.-ca nu ar fi fost indicat sa manance si sotul meu ceea ce imi preparam pt.mine dar lui nu ii placea !
Totusi ...."Felicitari!"pt.bici.Faci in fiecare zi ?


Citat:
Anterior postat de bella2 Vezi mesajul
azi mam urcat pe cintar si nu am slabit nimic.este si normal dupa ce am mincat aseara.aceastasapt trebuie sa stau in permanenta acasa pentru ca sunt in foie de boala poate sa vina doctorul acasa sau pot sa ma intilnesc cu vreo colega.asa ca trebuie sa fac miscare doar in casa.eu de obicei maninc salata verde cu rosii sau castraveti si o cutiuta de ton in ulei,fara otet.
Draga Bella ,fa-ti un plan de bataie....nu asa :azi mananc maine ma urc pe cantar...maine nu mananc poimaine ma urc pe cantar !Cel mai bine ar fi(parerea mea)sa iti stabilesti o zi de cantar ...de ex.maine de dimineata te cantaresti si nu o mai faci pana vinerea viitoare !Ce zici?Cum ti se pare?

Citat:
Anterior postat de bella2 Vezi mesajul
am observat ca de cind am cu cine sa vorbesc reusesc mai bine sa maninc doar ceea ce trebuie.cu sotul meu nu pot sa vorbesc despre dieta prea mult pentru ca el lucreaza toata ziua si cind vine acasa sreara vorbim de alte lucruiri.azi la mic dejun am baut cafea cu biscuiti si pe la vreo 11 am mincat un mar si mie numi plac merele.de prinz vreau sa maninc cit mai tirziu posibil.sa vedem ce am sa reusesc sa fac pina la urma.

Hai ca mai facut sa ! Saracutul de sot...cred ca asta i-ar mai lipsi.......o discutie despre dieta !Acum bine ca le-ai gasit pe slabute !
De ce nu incerci ...cel putin pt.o perioada sa-ti calculezi kcal.pe care le consumi zilnic ?Vezi tu ...ai zis ca ai mancat niste biscuiti...dar cati??Conteaza !Daca nu iti plac merele cauta altceva...care sa-ti placa !Iti va fi mult mai bine asa ...sa mananci de placere!
Varianta sa mananci cat mai tarziu posibil ....nu cred ca e buna (ma repet ,este doar parerea mea avand la baza experienta mea in ale slabitului).Faptul ca amani ,cat mai mult posibil, pranzul nu faci decat sa risti sa te bagi in alte alimente interzise care nu le aveai in plan!

Acum tu faci cum crezi ca e mai bine pt.tine !
Si ca sa vezi..... am intrat sa-mi calculez ceva si trebuie sa ies .......peste 10min .plec cu micuta mea la gimnastica!
Mult succes!
__________________

maryg, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1910 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1393 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1652 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]